fbpx

Casa Container 2

Vă prezentăm această casă modestă și modernă, realizată din 3 containere maritime de diferite dimensiuni, dispuse sub formă de C, astfel ca la mijloc obținem un living spațios. Această casă are 12 m lungime / 12 m lățime, deci am putea-o încadra la o casă mare.

După cum se vede din poza cu vedere de sus, în partea dreaptă avem un container modular de 12 m lungime /2,8 m lățime. La mijloc este amenajată o baie mare și spațioasă de 2,8m /1,8 m,  și două camere mari. După cum se vede din poze există suficient spațiu și după ce este așezată mobila. Am realizat și mobila la aceeași scară cu macheta tocmai pentru a pune în evidență spațiul din fiecare cameră cât și multiplele aranjări ale mobilierului din camere.

În partea stângă avem un container modular de 9 m lungime / 2,8 m lățime. Și acesta este împărțit în două camere egale (deci fiecare cameră este de 4,5m /2.8 m) suficient pentru a amenaja dormitoare după plăcere.  Desigur dacă nu aveți nevoie de 4 dormitoare din unul puteți amenaja un frumos living, dacă în perioada rece a anului nu doriți să încălziți și spațiul de la mijloc care este destul de mare și spațios.

Containerul de la mijloc este de 6m lungime / 2,8 m. Acest container este împărțit și el în două și după cum se vede și din poze este o baie în partea stângă de 2.8 m / 1.5 m și bucătăria de 4.5 m/ 2, 8 m. Am așezat și mobila în bucătătie pentru a vă arăta că deși poate unora li se par dimensiunile mici este suficient spațiu. Eu am acum bucătăria  cam la această dimensiune, suntem 4 membri în familie și ne decurcăm foarte bine. La mijloc după cum vă spuneam este un living spațios de 6m / 6m care în perioada caldă a anului este foarte util și poate fi amenajat ca un living primitor, de pe care aveți ieșire și pe terasă.

Această casă modestă și modernă este amplasată pe un teren în pantă suspendată pe piloni în partea dreaptă și așa cum se vede în poze, aici este amenajat un spațiu pentru gararea mașinii. Acest spațiu este de o înălțime medie, suficientă pentru a gara mașina ușor. Tot aici în partea dreaptă atunci când se terasează terenul pentru amplasarea containerelor se poate face și o mică pivniță în pământ cu intrarea prin această parte a garajului.

Această casă din containere modulare poate fi locul plăcut și confortabil pentru orice familie care dorește să trăiască și să se bucure de viață fără să fie robiți de povara ratelor bancare pe o perioadă mare de timp. În funcție de preferințele și plăcerea fiecăruia și o casă din container poate fi acoperită în stil clasic și modernizată după bugetul fiecăruia.

Deci modalitățile de amplasare a containerelor sunt multiple și ne pot oferi case cu confort sporit dacă știm să folosim înțelept spațiul pe care îl avem la dispoziție.

Orientativ prețul acestei case din containere începe de la 15.000 euro. Prețul include doar containerele cu finisajele de locuit, transportul și amplasarea lor pe locul amenajat de dvs.

Dar pentru un preț exact și mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

 

Aptitudini

Postat pe

ianuarie 21, 2017