fbpx

Casa Container 1

 

O casă din containere maritime poate nu este încă o atracție pentru unele familii din Romania deoarece nu au descoperit  încă confortul și utilitatea caselor modeste și ieftine. Noi vă prezentăm un nou model de casă din containere modulare conceput în așa fel să nu avem „spațiu mort” construit și costisitor la încălzire în perioada rece a anului.

Casa din containere cu etaj. La parter este comusă din 2 containere modulare de 9 m lungime x 2,8 m lățime. Aici avem un living de 4,5 m x 4,8 m, hol, bucătărie de 4.5 m x 2.4 m si 1 baie de 2,4 m x 1,5 m. La etaj mai avem un container de 9 m  x2,4m, 1 container de 6m x2,4 m și 1 container de 3m x2,4 m. Aici am atașat și niște schițe.

La etaj casa dispune de 3 dormitoare, 1 baie și un spațiu de depozitare, hol și casa scării. Dormitoarele sunt de 2.4 m x 4,5 m și fiecare are ieșire la terasă. Este o casă utilă și confortabilă accesibilă la preț dar mai pretențioasă și mai cochetă. Amenajarea acestei case ca în machetă prezentată  implică unele costuri suplimentare la amenajarea teraselor.

Aptitudini

Postat pe

decembrie 23, 2016